0180 - 315 033 Offerte aanvragen Vacatures

Verhuur autolaadkraan 105 t/m

Ideaal inzetbaar op moeilijke en krappe locaties

Wilt u zware lasten verplaatsen in beperkte ruimtes? Verschillende verdiepingen bevoorraden met materiaal? Glas plaatsen in uw gevel?

Dan is de keuze snel gemaakt: de autolaadkraan 105 t/m is het perfecte werkpaard voor uw klus.

Duizendpoot onder de kranen

De autolaadkraan is uitgevoerd met een 19,7 meter hoofdmast en hydraulische jib van 9,6 meter: hierdoor bereikt hij een maximale vlucht van 31 meter. Deze duizendpoot onder de kranen is goed en breed inzetbaar in een groot scala aan werkzaamheden.

Door het compacte formaat is de autolaadkraan gemakkelijk te verplaatsen van locatie. U staat dus nooit te lang stil op één plek: het onnodig blokkeren van belangrijke toegangswegen is verleden tijd.

Voordelen van onze autolaadkraan 105 t/m

  • Variabele stempelbasis
  • Euro 6 motor
  • Radiografisch bestuurbaar
  • Inzetbaar op moeilijke en krappe locaties
  • Groot bereik

Uitbreiding van de autolaadkraan 105 t/m

  • De autolaadkraan 105 t/m kan voorzien worden van een 4 meter lange ballastbak: handig om kleine materialen te vervoeren en tegelijkertijd de hijscapaciteit van de kraan te vergroten.
  • De autolaadkraan 105 t/m kan voorzien worden van een trailer of semi dieplader voor het laden en lossen van materialen.

Meteen een offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Heijkoop Nieuwerkerk BV

Aanhef *

Direct contact

Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? U kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

0180 - 315 033 prijsopgave

Heijkoop Kraanverhuur is op zoek naar nieuwe werknemers!

Ben jij gemotiveerd, heb je (enige) kennis van en ervaring in onze branche en ben jij een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacatures hier

Onze kwaliteitsgaranties

 
0180 - 315 033 contact