0180 - 315 033 Offerte aanvragen Vacatures

Hoe kiest u de juiste hijskraan?

Werk voor specialisten

Op het eerste gezicht lijkt een hijsklus misschien een simpele handeling, maar er komt heel wat bij kijken. Er moet met een heleboel factoren rekening worden gehouden. Elke locatie biedt weer z’n specifieke uitdagingen en er doen zich altijd wel onverwachte situaties voor. Uit ervaring weten wij dat u niet de eerste zult zijn die voor verrassingen komt te staan.

Waar moet u rekening mee houden?

Allereerst zult u moeten bepalen welk gewicht de hijskraan moet kunnen heffen, welke reikwijdte hij moet hebben en op welke ondergrond hij moet kunnen werken. Maar hiermee bent u er nog niet. Een te zware hijskraan zorgt bijvoorbeeld voor onnodige kosten. Een te lichte hijskraan brengt de veiligheid in gevaar. Deze en andere problemen voorkomt u door bij Heijkoop Kraanverhuur een hijskraan te huren. Met onze jarenlange ervaring bieden wij u een gedegen advies en een passende oplossing voor elk project, hoe lastig ook!

  • Alle hijskranen met transport en machinist
  • Uw klus veilig en efficiënt geklaard
  • Met nauwkeurige voorbereiding

Benieuwd welke hijskraan u nodig heeft? Vul vrijblijvend de Kraanverhuur Keuzehulp in en u ontvangt direct advies.

Meteen een offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Heijkoop Nieuwerkerk BV

Aanhef *

Direct contact

Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? U kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

0180 - 315 033 prijsopgave

Onze kwaliteitsgaranties

0180 - 315 033 contact