0180 - 315 033 Offerte aanvragen Vacatures

Zwaar transport: klaar voor elk speciaal project

Van containertransport tot het transport van ander groot materiaal

Hoe vervoer ik mijn grote object(en) op de meest veilige en efficiënte manier? Wij lossen dit belangrijke vraagstuk binnen het zwaar transport direct voor u op. En daar hoeft u verder niks voor te doen.

Wij maken elk speciaal transport doodnormaal

Van speciaal transport via een dieplader tot het vervoeren van zwaar (container)transport met een van onze trailers. Heijkoop Kraanverhuur regelt het zwaar transport van A tot Z. Met meer dan 40 jaar aan ervaring in het zwaar transport is elke vracht bij ons in goede handen.

Zwaar transport door heel Nederland én Europa

Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een vlekkeloos zwaar transport van uw object(en). In Nederland én ver daar buiten. Van papierwerk tot andere randzaken, alles wordt uit handen genomen. Geen zwaar transport klus is voor ons te ver.

Klaar voor uw zwaartransport vertrek?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het zwaartransport en wij zorgen dat u binnen 48 uur een reactie van ons heeft ontvangen. Liever direct contact? Bel ons op 0180 - 315 033. Wij zitten voor u klaar!

Vraag nu een offerte aan
Of neem contact met ons op voor meer informatie

Stel uw vraag aan Heijkoop Nieuwerkerk BV

Aanhef *

Direct contact

Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? U kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

0180 - 315 033 prijsopgave

Heijkoop Kraanverhuur is op zoek naar nieuwe werknemers!

Ben jij gemotiveerd, heb je (enige) kennis van en ervaring in onze branche en ben jij een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacatures hier

Onze kwaliteitsgaranties

 
0180 - 315 033 contact