0180 - 315 033 Offerte aanvragen Vacatures

Hijskranen, zwaar transport en montage onder één dak

Kennismaken met Heijkoop Nieuwerkerk BV

Heijkoop Nieuwerkerk BV is een familiebedrijf met kennis van hijskranen, zwaar transport en montage sinds 1954. En juist die kennis en het continu investeren in ons materieel én in onze mensen is van onschatbare waarde. Zo garanderen we namelijk, met een goed advies vooraf, dat u de juiste hijskraan gaat huren. Ook als de situatie soms complex lijkt of er haast geboden is weet Heijkoop Nieuwerkerk BV de beste oplossing te bieden.

Heijkoop door de jaren heen

Kwaliteit verzekerd

Het is dan ook niet voor niets dat alle gerenommeerde bouwbedrijven, de industrie en petrochemie een beroep doen op Heijkoop Kraanverhuur BV. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt tevens bevestigd doordat we ISO:9001, ISO:14001 en VCA petrochemie gecertificeerd zijn en door Fundeon zijn aangesteld als erkend leerbedrijf. Benieuwd welk kraan u moet huren? Wij helpen u graag.

Stel uw vraag aan Heijkoop Nieuwerkerk BV

Aanhef *

Direct contact

Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? U kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

0180 - 315 033 prijsopgave

Heijkoop Kraanverhuur is op zoek naar nieuwe werknemers!

Ben jij gemotiveerd, heb je (enige) kennis van en ervaring in onze branche en ben jij een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacatures hier

Onze kwaliteitsgaranties

 
0180 - 315 033 contact