0180 - 315 033 Offerte aanvragen Vacatures

Hijswerkzaamheden voor het nieuwbouwproject De Schoone Ley

Werkzaamheden verrichten voor Heijmans Vastgoed | Heijmans Woningbouw

In Den Haag Zuid, nabij het strand van Kijkduin en winkelcentrum Leyweg, wordt er gewerkt aan een groots bouwproject: De Schoone Ley. Naast het gerenoveerde HagaZiekenhuis worden 600 nieuwe woningen, commerciële voorzieningen en een parkeergarage ontwikkelt op het voormalige parkeerterrein van het ziekenhuis.

Een groot aandeel in de werkzaamheden

Binnen dit project hebben wij veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Op onderstaande foto’s is te zien hoe onze mobiele telescoopkraan 450 ton balkbodems aan het leggen is. De kraan heeft op twee verschillende posities gestaan: eerst enkel met de hoofdmast, daarna met de beweegbare hulpgiek.

Deze immense telescoopkraan moest speciaal komen aangezien de torenkranen die op de klus stonden een groot aantal van de balkbodems niet konden leggen: zij waren simpelweg te zwaar.

Een project om trots op te zijn

Project De Schoone Ley zorgt ervoor dat Den Haag een nieuwe stap zet richting de toekomst. Wij van Heijkoop zijn dan ook trots dat wij aan dit mooie project mee mogen werken en hier de hijswerkzaamheden kunnen verrichten.

  • Opdrachtgever: Heijmans Vastgoed | Heijmans Woningbouw
  • Periode: 2017 - 2022

Kwaliteit verzekerd

Het is dan ook niet voor niets dat alle gerenommeerde bouwbedrijvende industrie en petrochemie een beroep doen op Heijkoop Kraanverhuur BV. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt tevens bevestigd doordat we ISO:9001ISO:14001 en VCA petrochemie gecertificeerd zijn en door Fundeon zijn aangesteld als erkend leerbedrijf. Benieuwd welk kraan u moet huren? Wij helpen u graag.

Stel uw vraag aan Heijkoop Nieuwerkerk BV

Aanhef *

Direct contact

Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? U kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

0180 - 315 033 prijsopgave

Heijkoop Kraanverhuur is op zoek naar nieuwe werknemers!

Ben jij gemotiveerd, heb je (enige) kennis van en ervaring in onze branche en ben jij een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacatures hier

Onze kwaliteitsgaranties

 
0180 - 315 033 contact